MANIKÜÜRI SÜGISTREND 2024

2024. aasta sügis toob taas tähelepanu keskpunkti klassikalise, kuid intensiivse tooni: Burgundia. See sügav, rikkalik punase veini värv vallutab moemaailma – ja mitte ainult riietel, vaid ka küüntel.
Burgundia on võimas ja salapärane värv, millest õhkub rafineeritust ja elegantsi. Vastupidiselt erksatele suvevärvidele annab Burgandia edasi soojust ja sügavust, mis sobib suurepäraselt hubase sügismeeleoluga. See värv esindab enesekindlust ja sobib ideaalselt hooaja soojemate, maalähedaste toonidega.
Burgundia maniküüri suurepärane külg on nende mitmekülgsus. Värv sobib iga pikkuse ja kujuga küüntele – olgu need lühikesed ja naturaalsed või pikad ja nurgelised. Seda saab kanda nii igapäevaelus kui ka elegantsetel puhkudel ning see lisab alati stiilsust.
Burgundia pole mitte ainult ilus, vaid ka uskumatult kombineeritav. Värv sobib sama hästi teksade ja kudumitega kui väikese musta kleidi või stiilse mantliga. Burgundia annab oma täielikku efekti ka siis, kui seda kombineerida kuldsete ehetega või neutraalsete toonidega, nagu beež või hall.