Kuidas valida pealislakk?

Pealislakk on geelmaniküüri pealekandmise viimane etapp. See toimib kaitsekihina mehaaniliste kahjustuste eest ja annab sära. See võib olla disainielementidega või klassikaline. Seetõttu tuleks valimisel pöörata tähelepanu nii peamisele kaitsefunktsioonile kui ka lisavõimalustele. Altpoolt leiate Didier Labi pealislakkide kirjelduse ja toodete tehnilise võrdlustabeli.

 

Super Shiny No Wipe 

Pealislakk, Super Shiny (POPULAARSEIM) - uue põlvkonna klassikaline pealislakk veelgi tugevama kaitsega mehaaniliste vigastuste eest ja kauem püsiva läikega. Mittekleepuv, kergesti käsitletav, silub ebatasasusi.

No Wipe

Pealislakk, No Wipe - klassikaline mittekleepuv pealislakk, mis kaitseb suurepäraselt mehaaniliste vigastuste eest ja silub ebatasasusi. Sobib suurepäraselt igapäevaseks kandmiseks ja kaitseb värve tuhmumise eest.

Veloure 

Pealislakk, Velours - elegantse veluurefektiga. Kergesti vormitav konsistents. See pealislakk lisab igale geellaki värvile erineva meeleolu, nii et kauakestvad maniküürid säilitavad oma värskuse. Võib kasutada küünte täielikuks katmiseks või disainielementideks.

No Blue

Pealislakk, No Blue - mõeldud tumedate värvide jaoks. Hoiab ära värvimuutused kandmise ajal. Must värv jääb mustaks kuni järgmise hoolduseni. Ei pleegi ega jäta sinist alatooni. Väga läikiv, ilma kleepuva kihita.

Disaini elementidega

Glitter, Chameleon, Pop Star, Cat Eye, Milky White, Milky Pink, Matt - erinevat tüüpi disainielementide või lisafunktsioonidega pealislakid.


Täpsema teabe leiad tabelist.