Kuidas valida õige aluslakk?

Kõik aluslakid on sisuliselt mõeldud küünte tugevdamiseks, kuid igaühel neist on lisafunktsioonidid või tehnilised omadused. Tekib küsimus, kuidas valida endale või kliendile sobivaim?

Esmalt peate vastama järgnevatele küsimustele.
Mis seisus küüneplaat hetkel on? Kas see on tõsiselt kahjustatud? Saab see palju niiskust?
Sellest postitusest leiate põhilised Didier Lab aluslakkide lühikirjeldused erinevat tüüpi küüneplaatide ja otstarvete jaoks.


Meta Base

Meta Base - tugevdab küüneplaati, on vastupidav niiskusele ja temperatuurimuutustele. Võimalik pikendada küünt kuni 5 mm. Eriti sobilik, kui kannad sageli iluprotseduuride või majapidamistööde ajal kummikindaid. Suve parim aluslakk.

Aluslakk, Fiber, Octagon


Aluslakk, Fiber, Octagon (KÕIGE POPULAARSEM) - mõeldud eriti nõrkade ja kahjustatud küünte jaoks. Tänu vitamiinidele ja kiudainetele taastab ning tugevdab küüneplaati. Võimalik pikendada küünt kuni 5 mm.

Aluslakk, Rubber Base

Aluslakk, Rubber Base - kummist tekstuuriga aluslakk. Tugevdab ja silub tõhusalt sügavaid ebatasasusi. Võimalik pikendada küünt kuni 5 mm.

Aluslakk, Rubber Base, värviga

Aluslakk, Rubber Base, värviga - kaks ühes aluslakk. Geellaki kihi saab vahele jätta. Ideaalne neile, kellele meeldivad pehmed neutraalsed või punakad toonid. Sobib ka prantsuse maniküüriks. Ei sobi küünte pikendamiseks.

Aluslakk, Fiber Base, värviga

Aluslakk, Fiber Base, värviga - kaks ühes. Pehmed, looduslikud toonid ja küünte tugevdamine tänu koostises olevatele vitamiinidele ning klaaskiuosakestele. Ei sobi küünte pikendamiseks.

Täpsema teabe leiate tabelist.