Kuidas valida geellakk?

Geelküünelakkide põhifunktsioon on värv, seega on siinkohal kõige olulisem, milliseid värve ja millist meeleolu soovid. Tähelepanu tasub pöörata ka paarile tehnilisele detailile: a) pigmentatsioon b) peale kandmise lihtsus. Allpool on loetletud Didier Labi põhilised geellaki kollektsioonid.


Studios Didier

Studios (KÕIGE POPULAARSEM) - suurim kollektsioon umbes 200 erineva värvitooniga. 90% neist annavad täieliku katvuse vaid ühe kihiga. Tugev pigmentatsioon, kaunid, viimistletud värvid. Sellest küllusest leiab igaüks oma lemmiku.

Brillant

Brillant (POPULAARSEIM) - särav, sädelev kollektsioon meie populaarsuse tipus! Tõhusad valgustpeegeldavad geellakid, mis on kõrge pigmentatsiooniga. Need loovad särava meeleolu mitte ainult erilistel puhkudel, vaid ka igapäevaelus!

Natural look

Loomulik välimus – läbikumavad, õhulised värvid minimalismi austajatele ja ka kõigile teistele. Soovitud tulemust ja värvi intensiivsust saab reguleerida kihtide arvuga. Sellest kollektsioonist leiate nii heledaid kui pisut erksamaid värve.

Exotic

Exotic - väga mängulised ja eksootilised värvid minimaalse säraga. Saate saavutada kerge suleefekti. Sobib suurepäraselt kogu küüneplaadi katmiseks või kujunduselementideks.


Muu

Mitmed muud mängulised kollektsioonid täieliku katvuse või küünte kunsti jaoks – Macarons, Unicorn, Confetti, Electro, Pop Star.