Näpunäited

Meisterlik oskusteave: avastage UV-maniküüri parimad näpunäited ja nipid
  1. Kas teadsid, et Cleaneris immutatud vatipadjakesega küünealuse puhastamisel ei tohiks küünenahku puudutada? See hoiab ära küünealuse saastumise rasuga (naharasu).

  2. Ärge unustage katta küüneserv iga kihiga (alus-, geel ja pealislakk). Veenduge, et küüne otstes ei tekiks toodete kogunemisi. Kui nii juhtub, siis puhastage üleliigne toode küünelt õrnalt puhta pitsliga.

  3. Kui tunnete aluslaki või geeli kõvendamisel ebameeldivat põletustunnet, ärge muretsege! See on polümerisatsiooniprotsessi loomulik reaktsioon. Üleminek vedelalt tahkesse olekusse tekitab soojust, mida võib tajuda intensiivse kuumustundena. Saate selle protsessi korraks katkestada, võttes käe lambist välja, kuid järgige kindlasti toote soovitatavat kõvenemisaega.

  4. Ärge unustage peale kanda õhemaid kihte geellakki. Vastasel juhul kõveneb ainult pealmine kiht, samas kui sisemus jääb vedelaks. See võib põhjustada maniküüris inetuid kortse.

  5. Pidage meeles, et oluline on asetada oma käed lambi alla õigesti. Kõik sõrmed, sealhulgas pöidlad, peaksid olema hästi valgustatud.

  6. Kas teadsid, et küünenaha eemaldaja võimaldab eemaldada liigsed küünenahad õrnalt? Selle spetsiaalne valem pehmendab nahka, et parandada protsessi mugavust ja täpsust.

  7. Geelmaniküüri pikema säilivusaja huvides soovitame kanda primerit otse küüneplaadile ja oodata, kuni see on aurustunud (happeline kruntvärv) ning seejärel kanda peale soovitud aluslakk. Primer toimib nagu kahepoolne kleeplint ja parandab aluse nakkumist loomuliku küünega.

  8. Kas teadsite, et Didier Lab One Step geellakk ühendab kolm kõige ihaldatumat omadust ühes? See toimib samaaegselt alus-, geel- ja pealislakina!

  9. Kas teadsid, et Didier Lab Fiber Base toetab kogu küüne taastumist ja tugevdamist? See võimaldab ka küünte konstrueerimist ja pikendamist. See on rikastatud E-vitamiini ja kaltsiumiga.

    10. Kui te pole pärast hübriidvärvi pealekandmist tulemusega rahul, ärge seda lambis kõvendage. Piisab, kui pühkida see Cleaneris immutatud vatipadjaga ja alustada otsast peale.

    11. Ärge unustage enne geellaki tegemist küünekivi lükkajaga küünenahasid tagasi tõmmata ja kasutage küünenaha ümbritsevate piirkondade jaoks peent laineriharja.

    12. Kas teadsid, et Didier Lab Foot Scrub on rikkalik koostis aktiivsete koostisosadega, mis koorib õrnalt ja toidab nahka samal ajal? Samuti parandab see vereringet.

    13. Ärge raputage geellaki pudelit enne kasutamist, kuna see võib põhjustada õhumullide moodustumist pudelis. Selle asemel rulli lakki õrnalt käte vahel, et seda segada.

    14. UV-maniküüri puhul ei ole tavaliselt soovitatav kasutada Rubber Base'i alusena ja värvilist polübaasi, kuna mõlemal tootel on sarnased omadused ja funktsioonid. Rubber Base ja Polybase sisaldavad kummi ning on seetõttu väga elastsed. Polybase jaoks soovitame kasutada Fiber Base Strong või Fiber Base Octagon.

    15. Kas teadsid, et UV-geellakid ja UV-aluslakid peavad olema kaitstud kuumuse ja päikesevalguse eest, kuna need sisaldavad valgustundlikke aineid. Kuumus ja päikesekiirgus võivad need valgustundlikud ained destabiliseerida ja põhjustada enneaegset kõvenemist või värvi konsistentsi muutumist. See võib põhjustada värvi kiiremat kuivamist, kvaliteedi langust või isegi kasutuskõlbmatuks muutumist.

    16. UV-lakkide õige ladustamine on nende kvaliteedi ja vastupidavuse säilitamiseks väga oluline. Hoidke neid otsese kuumuse ja päikesevalguse eest eemal hoides neid jahedas, pimedas ja kuivas ruumis. Hoolikas ladustamine tagab, et teie UV-lakid püsivad parimas seisukorras ja saate neid nautida pikka aega.

    17. Peale alus- või geellaki pealekandmist tuleks käed pöörata ülespoole – gravitatsioon tagab toote ühtlase jaotumise.