Kõik, mida pead teadma kulmude lamineerimise kohta


Kas kujutad ette hommikuid, kus ärkad juba loomuliku glamiga, nagu filmides näha? Või soovid saada need lisa 15 minutit und enne tööd, kui ei pea seisma peegli ees ja võitlema oma kulmudega, et nad näeksid välja rohkem õdede, mitte naabrite moodi? Rohkem pole vaja öelda, oleme abiks!

Kas pole imeline, kui unistused täituvad? Kulmude lamineerimine märgib linnukesse kõikidesse ruutudesse ja pakub lahendust igale kulmudega seotud murele. Naudi kaunilt vormitud, täidlaseid ja kohevaid kulme, mis ei vaja igapäevast mässamist kuni 2 kuud!


Kulmude lamineerimine on populaarne kosmeetiline protseduur, mis on loodud kulmude loomuliku kuju ja välimuse täiustamiseks ning kohendamiseks. See hooldus hõlmab spetsiaalse keemilise lahuse kasutamist kulmukarvade lõdvestamiseks ja sirgendamiseks, võimaldades neid ümber kujundada ning soovitud suunas seada. Kulmude lamineerimine on eriti kasulik rahutute või hõredate kulmudega inimestele, kuna see annab täidlasema ja hoolitsetud välimuse, ilma et oleks vaja igapäevaselt kulmudele aega raisata.

Kulmude lamineerimise tulemused kestavad kuni 2 kuud, muutes selle poolpüsivaks lahenduseks selgelt määratletud ja täiusliku stiiliga kulmude saavutamiseks. Selle töötluse valivad sageli need, kes otsivad vähest vaeva ning vajavad lahendust, et saavutada lihtsalt poleeritud ja kokkupandud välimus. Kulmude lamineerimine võib täiendada teisi kulmude hooldamise tehnikaid, nagu toonimine ja microblading, pakkudes terviklikku lähenemist soovitud kulmude esteetika saavutamiseks. Üldiselt on kulmude lamineerimine kogunud populaarsust tänu oma loomulikule välimusele ja lihtsale igapäevasele hooldusele.



Kulmude lamineerimise eesmärk on seada kulmud mitmeks nädalaks soovitud kujusse. Põhimõtteliselt annab see teile "ma ärkasin niimoodi" kulmud ilma igasuguse pingutuseta! Kulmude lamineerimine sarnaneb lash liftiga: kulmude koolutamise asemel kasutatakse aga kulmukarvade kuju säilitamiseks kuni 2 kuud kinnitavat kreemi.

Esimene samm kulmude lamineerimise protsessis on tõstva kreemi pealekandmine, et avada karvade poorid. See võimaldab neid hõlpsalt harjata ja soovitud asendisse vormida. Selle etapi kestus varieerub sõltuvalt kliendi karva tüübist – paksemad ja karedamad karvad võivad vajada pikemat pealhoidmisaega. Tavaliselt võtab see 5 kuni 10 minutit. Kui paljud kulmu tõstvad tooted nõuavad kulmudel kilekatte kasutamist, tekitades kliendile täiendavaid ebamugavusi, siis Didier Lab Esthétique tooted paistavad turul silma, kuna ei vaja seda lisatoimingut!


Kulmude fikseeriv kreem No.2, Esthétique, Didier Lab, 1,5ml x 10tk

Kulmude lamineerimise teise sammuna vormitakse lõdvestunud karvad, harjates need soovitud kujusse. Seejärel kantakse peale kinnistav losjoon ja parandatakse karvasidemeid, tagades kulmu uue kuju säilivuse. See samm, mis sarnaneb esimese etapi perming-lahusega, hõlmab fikseerimislahuse kasutamist umbes 4-8 minuti jooksul, mis on kohandatud kulmukarvade spetsiifilistele omadustele. Eesmärk on saavutada kauakestev ja täpselt määratletud tulemus.

Need 2 sammu on peamised kulmukarvade kujundamiseks ja moodustamiseks. Siinkohal peaks juba näha olema, kuidas nad järgmise paari kuu jooksul välja näevad. Kui aga klient soovib, et kulmud oleksid toonitud, vahatatud või kitkutud, on nüüd õige aeg seda teha. Pärast igasugust lisatööd näevad kulmud välja poleeritud ja maksimaalse efekti saavutamiseks valmis hellitamiseks.


Kulmude niisutav geel No.3, Esthétique, Didier Lab, 1,5ml x 10tk

Kulmude lamineerimise viimase sammuna töödeldakse kulme toitva seerumiga, et luua viimane lihv nende lopsakale ja niisutatud välimusele. Didier Lab Esthétique niisutav geel on rikastatud selliste koostisosadega nagu hüdrolüüsitud siid, hüaluroonhape, hüdrolüüsitud keratiin ja kollageen, toimib olulise järelhooldustootena. Seda igapäevaselt kulmudele harjades saavutab see seerum püsivaid tulemusi – hoiab kulmukarvad pehme, tugevana ning annab paksema, rikkalikuma ja lopsakama välimuse.


  • Hoia kulmud kuivana 24 tundi.
  • Ära kanna peale meiki ega tee täiendavaid silmahooldusi vähemalt 24 tunni jooksul pärast hoolitsust.
  • Väldi ujumist/sauna/treeningut 24-48 tundi. Igasugune liigne niiskus pärast hooldust enne soovitatud aja möödumist võib põhjustada kulmukarvade kerget lokkimist/kärisemist.
  • Ära puutu pikaajaliselt kokku otsese päikesevalguse või kuumusega.
  • Ära kanna peale retinooli, AHA-d ega koori kulmude piirkonda 72 tunni jooksul peale hooldust.
  • Nädal enne ja 48 tundi pärast hooldust ei tohiks näol kasutada isepruunistavaid tooteid.

Nagu iga protseduuri puhul, võib kulmude lamineerimise kestus varieeruda sõltuvalt karvade individuaalsetest omadustest. Didier Lab Esthétique tooteid kasutades võivad lamineeritud tulemus kesta kuni 2 kuud. Protseduurijärgne korralik hooldus, sealhulgas regulaarne harjamine ja toitva seerumi pealekandmine, on ülioluline selleks, et kulmud säiliksid värsked ja defineeritud pikima perioodi vältel.