EL regulatiivsed muudatused geelmaniküüri toodete TPO ja HEMA koostisainetes

Lugupeetud kliendid,

Juhime teie tähelepanu olulisele regulatiivsele uuendusele Euroopa Liidus (EL), mis keelab trimetüülbensoüüldifenüülfosfiinoksiidi (TPO) ja hüdroksüetüülmetakrülaadi (HEMA) kasutamise geellakkides ja sarnastes kosmeetikatoodetes. Osana meie kohustusest säilitada kõrgeimad ohutus- ja vastavusstandardid, tahame tagada, et olete nende muudatustega täielikult kursis ja mõistame nende mõju toodetele.

Mis on TPO ja HEMA?

TPO (trimetüülbensoüüldifenüülfosfiinoksiid, CAS-i number 75980-60-8) on fotoinitsiaator, mida tavaliselt kasutatakse geelküünelakkides, et aidata geelil UV-valguse käes kõveneda. HEMA (Hydroxyethyl Methacrylate, CAS number 868-77-9) on monomeer, mis aitab kaasa geeli haakumisele küüneplaadiga ja vastupidavusele. Mõlemaid koostisosi kasutatakse laialdaselt kosmeetikatööstuses, eriti küünetoodetes.
Miks TPO ja HEMA ära keelatakse?

Hiljutised EL reguleerivate asutuste hinnangud on klassifitseerinud TPO kantserogeenseks, mutageenseks või reproduktiivtoksiliseks aineks, mistõttu on see keelatud. Kuigi HEMA ei ole keelatud, on tekitatud muret selle potentsiaal allergilisteks reaktsioonideks, nahaärrituseks ja sensibiliseerimiseks. Sellest tulenevalt loobume ka oma HEMA koostisosadest, et viia need vastavusse arenevate ohutusstandarditega ja pakkuda teile paremaid alternatiive.

Uue määruse kohaselt keelatakse TPO-d sisaldavad kosmeetikatooted Euroopa turul  alates 2025. aasta septembrist. See meede on osa Euroopa Liidu jätkuvast kohustusest tarbijate tervise ja ohutuse tagamisel, nõudes tootjatelt mõjutatud toodete turult eemaldamist enne tähtaega.

Mida see teie toodete jaoks tähendab?

Alates 2025. aasta septembrist ei vasta TPO-d sisaldavad geellakid enam EL-i määrustele. See tähendab, et TPO-ga tooteid ei saa EL-is seaduslikult müüa ega levitada. Mõistame, et see muudatus võib tekitada muret, kuid võite olla kindlad, et oleme olnud ennetavad uute TPO-vabade koostiste väljatöötamisel.

Tutvustame meie TPO-vabasid koostiseid

Vastuseks nendele regulatiivsetele muudatustele on meie ekspertide meeskond töötanud usinalt, et luua uusi koostisi, mis vastavad EL standarditele, tegemata järeleandmisi kvaliteedis või toimivuses. Meie uued TPO-vabad geellakid pakuvad sama kauakestvat tulemust, erksaid värve ja pealekandmise lihtsust, mida on. meie tooted alati pakkunud.
Miks on muudatus tehnikutele ja klientidele kasulik?

TPO-vabadele segudele üleminek ei taga mitte ainult vastavust EL-i eeskirjadele, vaid vähendab ka potentsiaalselt kahjulike ainetega kokkupuute ohtu. Nendest regulatiivsetest muudatustest ette jäädes saate jätkuvalt pakkuda teenuseid ohutute ja kvaliteetsete toodetega, mis vastavad ka kõige tundlikumate klientide vajadustele.
Olge kursis ja valmis!

Oleme võtnud endale kohustuse hoida teid kursis kõigi tulevaste regulatiivsete uuendustega ja sellega, kuidas need võivad teie tootepakkumisi mõjutada. Kui teil on küsimusi või vajate lisateavet uute TPO-vabade koostiste kohta, võtke meie meeskonnaga ühendust. Oleme siin selleks, et toetada teid selle ülemineku ajal ja tagada teie ettevõtte edasine õitseng Didier Lab toodetega.

Täname teid jätkuva usalduse ja partnerluse eest!

Lugupidamisega,
Didier Lab